Kabarety, Stand-Up

Kabarety i Stand-up


Dzięki Bogu Już Weekend - Wspólny występ - Recenzja Filmu - Autostrada Złudzeń

Dzięki Bogu Już Weekend - Wspólny występ - Recenzja Filmu - Autostrada Złudzeń
Zagłosuj :
6 5 4 3 2 1
Śr. głosów : 0.00
kategoria: Pozostałe | unikalnych odsłon: 867 | dodano: 25-04-2014
Opis skeczu
Wspaniały wspólny kabaretowy występ podczas Dzięki Bogu Już Weekend!
Skecz powiązany jest z tagami: dzięki bogu już weekend, tvp 2, improwizacja, recenzja, film.
Skomentuj filmik!

Podobne skecze, kabarety i stand-up

Skecz, kabaret = Kabaret Limo - Horror Autostrada Złudzeń (Dzięki Bogu Już Weekend - Improwizacja)

Świetna kabaretowa zabawa improwizowana czy też improwizacyjna w wykonaniu Kacpra Rucińskiego, Ewy Błachnio, kabaretu Smile, Kabaretu Jurki

Skecz, kabaret = Kabaret Limo - Improwizowana gra w pytanie (Dzięki Bogu już weekend)

Improwizowana gra kabaretowa, którą zorganizowali członkowie kabaretu Limo podczas premierowego odcinka kabaretowego programu telewizyjnego na żywo czyli Dzięki Bogu Już Weekend z dnia 1 marca 2013 !

Skecz, kabaret = Dzięki Bogu Już Weekend - Improwizacyjny Misz Masz

Improwizacja to bardzo fajna sceniczna forma kabaretowa, która pozwala doprowadzić publiczność do łez albo i nawet orgazmu !

Skecz, kabaret = Kabaret Limo i goście - Wycieczka Przedszkolaków - Zabawa Improwizowana "Slajdy" (Dzięki Bogu Już Weekend 17 maja 2013)

Kabaret Limo wraz ze swoimi znakomitymi goścmi w Dzięki Bogu Już Weekend 17 maja 2013 zorganizowali wspaniałą improwizowaną grę związaną z przedszkolem i wycieczką takich szkrabów tu i ówdzie. Goścmi lima byli: Kacper Ruciński, Kasia Piasecka, Tomek Jachimek, Rafał Rutkowski, Jurki, Karol Kopiec, kabaret K2 i Czesuaf. Tak więc drodzy Państwo przed Wami Improwizowana Gra Slajdy po tytułem Wycieczka Przedszkolaków !

Skecz, kabaret = Kabaret Limo - Gra "Zmiana" (Dzięki Bogu Już Weekend - Improwizacja)

Gra prowadzona przez Szymona Jachimka, która polega na wypowiadaniu słowa "zmiana" w sytuacji kiedy dialog, improwizacja nie odpowiada osobie, która ma to robić. A wszystko to działo się 4 października 2013 w programie kabaretowym na żywo czyli Dzięki Bogu Już Weekend 2013 w TVP 2 !

Skecz, kabaret = Kabaret Limo i goście - Improwizacyjna gra w pytania (Dzięki Bogu Już Weekend 25 kwietnia 2014)

Improwizacyjna czy też improwizowana kabaretowa gra w pytania, w której udział wzięli Limo, Mariusz Kałamaga, Czesuaf, Marek Grabie i inne znakomite postacie polskiej sceny satyrycznej, rozrywkowej, kabaretowej!

Skecz, kabaret = Dzięki Bogu już weekend - Nie lubię pracy.... zapowiedź nowego programu kabaretowego !

1 Marca 2013 rusza kabaretowy program telewizyjny Dzięki Bogu już weekend, w którym zobaczymy największe i najwspanialsze gwiazdy polskiej sceny kabaretowej ! Dodatkowe informacje możecie znaleźć na Facebooku www.facebook.com/dziekibogujuzweekend.tv, a póki co wierzymy, że będzie to jeszcze lepszy program niż kabaretowy klub dwójki ! Program oczywiście również będzie na TVP 2 !

Skecz, kabaret = Pytane na Śniadanie - Dzięki Bogu już weekend

Od 1-go marca 2013 Telewizja Polska na kanale drugim emituje program kabaretowy na żywo o nazwie Dzięki Bogu już weekend !

Skecz, kabaret = Łowcy.B - Trzej Królowie (Dzięki Bogu już weekend)

Zobaczcie jak wygląda sytuacja kiedy przeszłość miesza się z teraźniejszością czyli Trzej Królowie w czasach obecnych w wykonaniu Łowców.B w kabaretowym programie telewizyjny Dzięki Bogu Już Weekend z dnia 1 marca 2013 !

Skecz, kabaret = Robert Górski i Bartosz Gajda - Wiadomości, aktualności (Dzięki Bogu już weekend)

Bartollo Gajda z Łowców.B oraz Roberto Góralo z Moralnych we wspólnym skeczu, występie w programie kabaretowym Dzięki Bogu Już Weekend z dnia 1 marca 2013 !

Skecz, kabaret = Andrzej Grabowski - Jak sprzedawałem auto (Dzięki Bogu już weekend)

Andrzej Endrju Ferdek Kiepski Grabowski opowiada jak sprzedawał samochód i oczywiście nie obyło się bez przygód, niespodzianek, kłód pod nogami i psikusów. A wszystko to w kabaretowym programie Dzięki Bogu Juz Weekend !

Skecz, kabaret = Kabaret Jurki - Dzieci (Dzięki Bogu już weekend)

Skecz zaprezentowany podczas premierowgo odcinka kabaretowego programu na żywo czyli Dzięki Bogu Już Weekend 2013 !

Skecz, kabaret = Kabaret Limo - Tramwaj (Dzięki Bogu już weekend)

Kabaret Limo w programie kabaretowym na żywo czyli Dzięki Bogu Już Weekend Na Żywo w TVP 2 !

Skecz, kabaret = Kabaret Moralnego Niepokoju i Łowcy.B - Podział środków unijnych w rządzie (Dzięki Bogu już weekend)

Łowcy.B i Kabaret Moralnego Niepokoju we wspólnym skeczu zaprezentowanym podczas programu Dzięki Bogu Już Weekend z dnia 1 marca 2013 !

Skecz, kabaret = Neo-Nówka - Baba Jaga (Dzięki Bogu już weekend)

Baba Jaga w wykonaniu Neo-nówki !

Stat4u